• Emisiuni
  • Gospodar fara Pereche
  • Vasile a lasat-o pe Filotheea pe mâinile părinților lui. Ce părere și-au făcut aceștia despre frumoasa pretendentă

Vasile a lasat-o pe Filotheea pe mâinile părinților lui. Ce părere și-au făcut aceștia despre frumoasa pretendentă

Vasile a lasat-o pe Filotheea pe mâinile părinților lui. Ce părere și-au făcut aceștia despre frumoasa pretendentă

În episodul trecut din Gospodar Fără Pereche, am văzut că în gospodăria lui Vasile relația dintre el și Filotheea începe să prindă contur.

Părinții lui Vasile au observat că între cei doi a început să se formeze o legătură strânsă și nu au ezitat să își spună părerea despre ralația lor.

Mama lui Vasile a băgat-o pe Filotheea direct în pâine și la propriu și la figurat. Potențiala soacră a invitat-o pe Filotheea să o ajute să frământe pâinea și cu această ocazie a luat-o și la câteva întrebări. În urma discuției pe care au avut-o, mama lui Vasile a mărturisit că: „Filotheea nu pare chiar o fată liniștită, nu știu ce să cred de ea.”

Pe de altă parte, Tatăl lui Vasile a surprins-o pe Filotheea la spartul lemnelor și a fost plăcut impresionat când a observat că fata stăpânește foarte bine acest fel de muncă. De asemnea, acesta și-a manifestat admirația față de caracterul puternic al Filotheei și a susținut că: „Îmi place de Filotheea. Seamănă cu noi la iuțeală.”  

Vasile nu a ezitat niciodată să își arate sentimentele față de Filotheea atunci când a simțit: „Filotheea îmi place din ce în ce mai mult și între noi chiar ar putea fi ceva.”. Nici Filotheea nu s-a arătat indiferntă la gesturile romantice ale gospodarului, dar a hotărât că trebuie să îl cunoască mai bine, înainte să ia o decizie pe viață.

Cum va decurge relația dintre Vasile și Filotheea vom afla în următorul episod din Gospodar fără pereche, miercuri, de la ora 20:30, numai la PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni