Vasile de la Gospodar fără pereche face primele declarații. Ce s-a întâmplat cu relația lui cu Filotheea

Vasile de la Gospodar fără pereche face primele declarații. Ce s-a întâmplat cu relația lui cu Filotheea

În ultimul episod din Gospodar fără pereche, relația lui Vasile cu Filotheea părea nesigură, iar distanța era cea care îi împiedica să ia o decizie. Deși au spus că vor continua să se vadă și să-și clădească o relație, nu a fost așa cum și-au propus. Astfel, Vasile a decis să vorbească despre cum a continuat povestea lui alături de Filotheea.

Dintre toate pretendentele, Vasile a ales-o pe Filotheea, iar ea a acceptat să meargă acasă la gospodarul pentru care venise. Filotheea i-a cunoscut părinții și a reușit să-i fie pe plac soacrei, iar Vasile a încercat să o facă să simtă cât mai bine, acceptându-i chiar și momentele copilărești. 

Numai că, apropierea de finalul emisiunii i-a făcut pe amândoi să își pună întrebări despre relația lor. El la Noiștat (Sibiu), iar ea la Corbeni (Argeș). În ultimul episod al emisiunii, Vasile a izbucnit în plâns când Filotheea a propus ca el să meargă la ea acasă. Gospodarului nu i-a surâs ideea de a-și lăsa gospodăria și părinții, pentru a merge să locuiască în Corbeni. De asemenea, nici Filotheea nu era hotărâtă în privința mutării ei la Noiștat, spunând că nu ar putea să stea fără familia și fără prietenii ei. Astfel, situația relației lor a luat o întorsătură neașteptată.

Pentru a lămuri telespectatorii, Vasile a decis să vorbească despre ce s-a întâmplat cu relația lui Filotheea, după terminarea emisiunii.

Am ramas împreună o perioadă, după ce s-au terminat filmările. Însă, au apărut complicații pe parcurs, probabil și distanța și-a spus cuvântul. Eu mă ocup în continuare de gospodărie, de animale. Sunt foarte fericit aici, la mine.”

Întrebat dacă s-ar mai înscrie la emisiune, Vasile a declarat că este o experiență pe care ar repeta-o. “Acum cred că s-ar înscrie mai multe fete, după ce m-au cunoscut. Eu nu am renunțat. Îmi caut, încă, sufletul-pereche.

Vasile a mai spus că această experiență i-a adus aprecierea oamenilor : „A fost totul real, nimic regizat. Noi am fost naturali, iar telespectatorii au apreciat lucrul acesta. Așa că da, într-un fel mă așteptam să fim apreciați, pentru că am fost autentici."

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni